Önskar du fylliga, långa & glamourösa fransar?Så här ser du ut under tiden…Här gör vi sista kollen på ett HELT set ca 80 fransar. Nedan ser ni resultatet
 

Vi hjälper dig gärna! Vi arbetar med Lash Perfect singelmetoden där vi fäster fransarna en och en på dina egna. På detta sätt kan vi skapa både långa, fylliga och glamorösa fransar och ge dig antingen en naturlig look eller en mer dramatisk partylook. Fransförlängning är till för alla åldrar och livsstilar. Det är perfekt om man tränar, badar eller bara inte orkar måla sig på morgonen!

Cilla, Janni & Valentina är alla utbildade fransstylister och ser fram emot att uppfylla din önskan.

Före ditt besök

Vi rekommenderar att du tvättar bort smink, mascara eller andra oljebaserade produkter runt ögat, använd därefter inte några krämer runt ögat eller på fransarna.

Hur länge håller en fransförläning?

Dina egna ögonfransar har en livslängd på ca 6-8 veckor sen faller fransen av och en ny frans växer ut. Normalt tappar man ungefär 1-2 fransar per dag. Fransförlängningen fästs en och en på dina naturliga fransar och faller av när den naturliga fransen faller av. Vi rekommenderar dig att göra ett återbesök efter 10-14 dagar för att kontrollera dina fransar och ersätta de du tappat.

Därefter rekommenderar vi att du gör en påfyllning efter 2-3 veckor för att bevara ett fylligt och fint intryck! Livstiden på dina fransar beror på hur du sköter dem!
Var noga med att undvika att blöta fransarna de första 24 timmarna efter behandlingen.

 

Priser

HELT nytt set (Ca 80 fransar per öga)   

995 kr

HALVT nytt set
(ca 40 fransar per öga. Passar dig som vill testa på fransar)    

595 kr

 
 

 
 

EFFEKT (Ca 20-25 fransar i ytterkanterna på ögat)            

350 kr

Stort återbesök 

      

495 kr

Singelfransar

 

Litet återbesök  

      

295 kr

     

 


Presentkort

Vi säljer presentkort, beloppet väljer du själv. Presentkortet kan du använda som betalning för behandlingar, fransar, produkter & smycken. Presentkortet har en giltighetstid på 1år.

Har du frågor?

Välkommen att ringa 0451-81818

Här inne i ett avskilt rum gör vi fransförlängningar. Där kan du njuta & koppla av i en skön miljö, med lugn musik.

EFFEKT: för att ge ögat ett litet lyft, före & efter

Flera före/efter bilder på ett
HALVT set, ca 40 fransar